swaba.nl is het virtuele museum met iedere maand een nieuwe foto van Vera Wolterman. Deze pagina: Januari - juni 2006

swaba.nl - ontwerp: Pascal Wolterman - samenstelling en fotografie: Pascal Wolterman en Evelien Wolterman-Schafstall - alle rechten voorbehouden © Januari - juni 2006

10 januari 2006 
Je kletst ons de oren van de kop! Het lijkt vloeiend Zweeds met een Rus­sisch accent... We herkennen wél: “nijntje”, “vis” en “dáág”. Ook nieuw zijn de handkusjes: “mmmmwoah!”

10 februari 2006
Lopen gaat steeds beter; iedere dag een stapje meer! En je wijst ons op iedere klok die je ziet: “tik-tak, tik-tak”. Met de zesde ziekte achter de rug, ruik je de lente!

10 maart 2006
Je stapt nu parmantig door de kamer en kruipen is er niet meer bij. Af en toe gaat het nog wel eens mis en een blauwe plek is dan het gevolg. Soms slaap je overdag één keer maar vaak nog twee keer; in ieder geval nooit zonder je vriendjes op deze foto! En vragen we wat een schaap zegt, roep je overtuigend ”bèèèè“.

10 april 2006
Op je èchte schoenen loop je het liefst buiten. Maar binnen vermaak je je ook prima in je eigen keukentje met potten en pannen. Je mag ook graag tekenen (wat hou je de pen al goed vast!) en naar de vogels kijken in de tuin, als die een “happieeee” krijgen.

10 mei 2006
Hoera, je bent anderhalf jaar! Je hebt al je eerste vliegreis achter de rug en in het Balearische strandzand gespeeld. Maar ook met mooi weer in Nederland is het heerlijk om buiten te zijn! Lekker op de schommel of in je eigen zandbak in de tuin.

10 juni 2005
Voor eten heb je nog steeds geen tijd; en dat viel ook op het consultatiebureau op... je bent een beetje licht. Maar als we vragen hoe het gaat, steek je resoluut je duim omhoog! Heerlijk genietend van het mooie weer waarschuw je ons voor een overvliegende akko (vliegtuig) en ken je aardig wat diergeluiden nadoen: zelfs de meeuw en de kraai kun je al onderscheiden!

Sitemap Moeder Annie
2006, juli-december 2006, juli-december vera.swaba.nl Naar de filmzaal Blijf op de hoogte Vera's stamboom add_to_google_toolbar XML/RSS feed
Google

Add to Google